top of page

EXCLUSIEF VOOR LEDEN

Ontdek alle voordelen voor leden op een rij.

01

Erkenning

Maak als zanger duidelijk aan (potentiële) studenten dat lesgeven jouw passie is, en jij elke stem waard bent. Vraag vandaag nog je erkenning aan!

Ontdek hier De Stemkaart.

 

De Stemkaart wordt in oktober 2024 uitgebreid met erkende stemtherapeuten. Andere Voice Teachers zoals en NKO-artsen met specialisatie stem en osteopaten met specialisatie stem volgen in de toekomst.

02

Advisory Board

Elke stemprofessional zit wel eens met de handen in het haar.  

 

Heb je vragen bij een bijzondere of moeilijke student, cliënt of patiënt, dan staat de Advisory Board paraat om jou - helemaal gratis - bij te staan.*​

Neem hier een kijkje voor alle informatie.

03

Korting

European Voice Teachers Association Belgium organiseert regelmatig webinars, masterclasses, workshops, lezingen en symposia.

Leden zitten op de eerste rij bij onze activiteiten, en krijgen een aantrekkelijke korting.​

Ontdek binnenkort onze volgende activiteiten!

04

Databank

Vanaf de lente van 2021 zorgen we er voor dat alle erkende voice teachers te vinden zijn in een handig overzicht op onze website*. Zo zetten we niet alleen onze erkende leden in de spotlight, maar helpen we ook iedereen die een gekwalificeerde zangdocent zoekt.

05

EVTA

Alle leden van EVTA.be zijn automatisch ook lid van European Voice Teachers Association, de Europese koepel van onze beroepsvereniging.

06

WEBSHOP

In onze webshop vind je niet alleen een tailored aanbod van workshops, webinars en voice-tools, maar leden krijgen ook de scherpste prijzen!

* Deze diensten zijn enkel beschikbaar voor betalende leden.

bottom of page